I desember 2017 kom Tiger Woods endelig tilbake til PGA Tour-sirkuset etter et tre år langt skademareritt. Siden da har den tidligere verdenseneren tilsynelatende vært i god form, men tirsdag skremte han fansen sin da han trakk seg fra Arnold Palmer Invitational med skade.

Heldigvis er det ikke snakk om komplikasjoner med korsryggen som ble operert i april 2017.

– På grunn av en forstrekning i nakken som jeg har hatt et par uker, er jeg dessverre tvunget til å trekke meg fra API. Jeg har fått behandling, men det har ikke forbedret seg godt nok til at jeg kan spille. Korsryggen min er bra, og jeg har ingen langsiktige skadebekymringer, og jeg håper på å bli klart til The Players, skriver Tiger på Twitter.

Woods har vunnet Arnold Palmer Invitational hele åtte ganger tidligere, og delte femteplassen i fjor etter å ha vært med i seierskampen.Vi norske golftilhengere kan heldigvis trøste oss med at Viktor Hovland er med i feltet denne uken.

Tiger hadde i utgangspunktet lagt opp til et uvanlig tett vårprogram i opptakten til The Masters – i likhet med mange av hans PGA Tour-kollegaer.

Det er gjort store endringer på PGA Tour-kalenderen denne sesongen, hvor de viktigste endringene er at majorturneringen PGA Championship er flyttet fra august til mai og The Players Championship er flyttet fra mai til mars.

Your browser does not support iframes.