Etter å ha bli diagnostisert med brystkreft våren 2009, var Amy Mickelson tilbake på golfbanen fredag for å se sin ektemann Phil spille golf igjen. Dette er første gang siden 2009 Players Championship hun har gått med på ham banen, og det var Amy og ikke hennes andre halvdel, som journalistene flokket seg rundt etter runden.

– Dette føles…normalt, var det hun hadde å si etter å ha sett mannen sin hoppe til tredjeplass med en runde på tre slag under par i Farmers Insurance Open på Torrey Pines fredag.

– Det er utrolig morsomt å være tilbake igjen. Det er stort for meg å returnere til det vanlige igjen, strålte hun etter runden.

Amy var også med til Ryder Cup i Wales i høst, men var da avhengig av golfbil for å følge sine ektemake. Gårsdagen ble en milesten i hennes kamp mot kreften da hun overværte alle de 18 hullene spaserende.

Phil var åpenbart begeistret for å ha sin kone tilbake på golfbanen.

– Det er herlig å ha henne tilbake her. Hun ser fantastisk ut, og etter et halvannet år ser det nå ut til at situasjonen skal bedres, sa han til pgatour.com i etterkant av runden.

Det var først etter at han hadde gitt sin kone et langt kyss og en stor klem.