Tiger Woods hadde en tung dag under Farmers Insurance Open på Torrey Pines lørdag. Etter å ha innledet turneringen med to runder på 69 slag, falt han tilbake til gamle synder med en to over par, 74-runde lørdag. Fire bogeys, to birdies og resten par stod det på scorekortet hans da runden var omme. 

Dermed falt han 12 plasser ned på resultattavlen, og er ikke lenger i posisjon til å utfordre for en seier. Han ligger fire under par for turneringen, åtte bak tetduoen Phil Mickelson og Bill Haas. Tiger Woods har ikke tapt på Torrey Pines på syv år. Det var blant annet her han tok sin siste majorseier, da han under US Open-seier i 2008 med skadet kne beseiret Rocco Mediate i omspill. Dagens runde var kun hans andre over par på 46 runder på Torrey Pines.

Woods fikk en verst tenkelig start på dagen med tre bogeys på de fem første hullene. 

– Svingen føltes ukomfortabel i dag, jeg begynte ikke å svinge køllene ordentlig før det 16. hullet, sa verdenstreeren til pgatour.com etter runden. 

Woods erkjenner at svingoverhalingen han påbegynte med sin nye trener Sean Foley i fjor er en lang prosess, men understreker at det kun er hans sjette måned med ny sving. 

– Det er alltid lett hjemme på rangen. Det blir noe helt annet når man skal gjøre det på banen. Og når man har fått til det handler det om å få det til i turnering når det gjelder som mest.

Med Jack Nicklaus sin rekord på 18 majortitler i sikte, svarte Woods kontant på spørsmål om når han har som mål å få tilbake stabiliteten i spillet igjen,

– Augusta. Og deretter i juni, juli og august. Jeg prøver å finne storformen fire ganger i året. Så langt har jeg klart det 14 ganger i karrieren, avslutter han.