Tipp Masters-vinneren og vinn Rickie Fowlers antrekk!

Nå har du mulighet til å vinne et av Rickie Fowlers antrekk under Masters-turneringen. Tipp riktig vinner, så er du med i trekningen av et av de fire planlagte antrekkene Fowler skal bruke på Augusta.

Publisert

Selv om det for mange ser ut til å være lenge til sol, sommer og grønne fairways, skader det ikke å ha noe nytt og stilig å ta på seg når den tid etter hvert kommer?

Masters-turneringen er kanskje spennende nok som den er, men det skader jo ikke å krydre det med en liten konkurranse på siden?
Cobra/Puma stiller med premie til vinneren. Dersom du tipper riktig triumfator på Augusta er du med i trekningen av et av disse fire antrekkene, som er de Rickie Fowler skal bruke i årets Masters-turnering. Bukse, skjorte, belte, caps og sko. Det er også mulig å velge seg et av antrekkene Lexi Thompson brukte i sesongens første major, ANA Inspiration, dersom det er ønskelig. 

Det eneste du trenger å gjøre er å tippe riktig vinner av turneringen og sende tipset ditt til redaksjon@norskgolf.no. Frist for å innlevere tips er lørdag 7. april klokken 23.59. 

Vinneren blir kontaktet etter at trekningen er gjort.

Powered by Labrador CMS