Tipp og vinn signert Solheim Cup-vest

Abacus Sportswear gir en heldig Norsk Golf leser sjansen til å vinne en signert Solheim Cup 2013-vindvest, lik de som benyttes av det europeiske laget i Colorado, 13-18 August.

Publisert

For ti år siden var svenske Abacus Sportswear  blant de første klesprodusentene som tok i bruk lette materialer med stretch i golfbekledning.

Svenskene har gjennom de siste ti årene bygget opp et godt samarbeid med sentrale aktører innen golfsporten. Abacus Sportswear har vært offisiell leverandør av bekledning til det europeiske Solheim Cup laget siden 2007, og er også offisiell lisensprodusent til Ryder Cup på Gleneagles i 2014. I Norge forsyner de Team Norway med klær, og de er også med i NGF Club.

Frist: Fredag kl. 16.00

Solheim Cup starter fredag. I samarbeid med Abacus Sportswear inviterer Norsk Golf til gjettekonkurranse. Vindvesten, betegnet Waterville softshell,  er signert av kaptein Liselotte Neumann.

Oppgaven er rett og slett:

Hvem vinner – Europa eller USA – og med hvor stor margin?

Send ditt tips til info@norskgolf.no innen fredag 16. august kl 00.30 og bli med i trekning av en signert Abacus Sportswear vest.

Powered by Labrador CMS