Topp-10 på Wold

Marthe Wold var best av de norske jentene i Annika Invitational Europe i Sverige.

Stavanger-jenta rundet av turneringen med en 77-runde, hennes svakeste runde så langt denne uken. Dermed falt hun fra 8. plassen hun startet dagen, men klarte likevel å holde seg innenfor topp-10 på leaderboardet.

Med to bogeys, to dobbelbogeys og en birdie endte hun ti over par sammenlagt, hvor hun delte 10. plassen med italienske Bianca Fabrizio. 11 slag foran holdt Linnea Ström hodet kaldt og vant turneringen på en under par. Det ble dobbelt svensk i toppen, med My leander alene på delt andreplass sammen med Leslie Cloots fra Belgia.

Stine Pettersen avsluttet med en 76-runde, og klatret 11 plasser opp til delt 20. plass (+16). Karoline Stormo fikk det aldri helt til å stemme, og endte helt sist med runder på 86, 88 og 85 slag.

– – – – – –

Runde 1 og 2

Marthe Wold er best plassert av de norske spillerne før den siste runden av Annika Invitational Europe i Sverige.

Annika Sörenstam er hjemme i Sverige for å overvære den første utgaven av hennes egen turnering, Annika Invitational Europe, der Sveriges beste juniorer får bryne seg på Europa-eliten. Med i feltet er tre norske jenter: Marthe Wold (Stavanger GK), Stine Pettersen (Moss & Rygge GK) og Karoline Stormo (Arendal og Omegn GK). Når to av tre runder er spilt er førstnevnte best plassert av den norske trioen, oppe på en delt 8. plass.

Med runder på 76 og 73 slag ligger Wold fem over par sammenlagt, syv bak lederen Linnea Ström fra Sverige. Stöm er den eneste spilleren i feltet på to under par, og satte personlig rekord med seks under par på de ni første hullene lørdag. Nå leder hun med to på en annen svenske, My Leander.

Vi må ned på 26. plass for å vinne neste norske spiller på listen. Stine Pettersen har levert to strake 78-runder, og er med det 12 over par. Tyngre har det gått for Karoline Stormo, som med sine skuffende 86 og 88-runder ligger helt sist i feltet som består av 55 spillere.