Værgudene var ikke på arrangørenes side denne uken da PGA-spillerne møttes i Memphis for å spille Fed Ex St. Jude Classic. Mange måtte fullføre tredjerunden søndag morgen på grunn av regnet. Den som klarte seg best på de regntunge fairwayene og greenene denne uken, var Ben Crane. Han var eneste i feltet som greide å komme seg på tosifrede slag under par og vant dermed turneringen foran Troy Merritt, som tok andreplassen. Seieren er karrierens femte for Crane.

 

Ved unntak av Tiger Woods var mange av de største navnene på deltagerlisten i Memphis denne uken. En av dem var Phil Mickelson, som nok en gang denne sesongen måtte skuffe de mange tilskuerne som heiet på ham.

 

Søndag gikk han på 72 slag, to over par. Det gir ham en delt 11. plass. Et akseptabelt resultat for de aller fleste, men superstjernen «Lefty» er trolig ikke fornøyd med plasseringen. Så langt denne sesongen har han vært en skygge av seg selv, helt uten topp 10-plasseringer og han har spilt 20 turneringer uten seier siden han vant British Open i fjor sommer.

 

Neste uke er det US Open, en turnering som Mickelson aldri har vunnet, men som han har tatt seks andreplasser i.
Ifølge han selv, er driveren den eneste kølla i baggen som går dit den skal.

 

– Måten jeg drivet på de siste to rundene ga meg muligheten til å levere en veldig lav score. Jernspillet mitt var veldig dårlig og puttingen var patetisk. Jeg må gjøre noen forandringer og forberede meg til neste uke. Men spillet er ikke så langt unna, siden jeg driver så bra, sier han.