Leaderboard er i skrivende stund ikke oppdatert, men i følge Niklas Diethelm på Norwegian Golf Team sin Facebook-profil blir det bare trening for de norske gutta lørdag.

 

Andreas Halvorsen, som startet dagen på 71. plass, ett slag bak Krogh Johannessen, endte opp som beste nordmann etter en avsluttende 72-runde. 

 

Kristian Krogh Johannessen falt tilbake med 74 slag fredag, mens Kristoffer Reitan ikke klarte å holde torsdagens solide spill gående, og gikk i dag på 77.

 


 

Runde 2

 

Etter en tung åpning, gikk det langt bedre for de tre norske gutta i Portuguese International Amateur Championship mandag.

 

Lite stemte for Kristian Krogh Johannessen, Andreas Halvorsen og Kristoffer Reitan i onsdagens åpningsrunde i Portugal. Torsdag hevet de alle spillet betraktelig.

 

Kristian Krogh Johannessen startet dagen på delt 96. plass sammen med Andreas Halvorsen, men klatret 28 plasser opp til 65. plass da dagen var omme. Med en 72-runde forblir han seks over par. Halvorsen følger slaget bak ham på delt 71. plass, etter en 73-runde.

 

Dagens norske spiller var likevel Kristoffer Reitan, som spilte seg opp hele 40. plasser takket være en 40-runde. Oslo-unggutten ble straffet med fire ekstra slag onsdag, noe som resulterte i en 82-runde, men bedret scoren med hele 12 slag torsdag. Dermed klatret han opp til 76. plass.

 

De norske gutta klatret med det hele 93 plasser til sammen torsdag. Forhåpentligvis kan de holde det gode spillet gående.

 

Engelskmannen Jermoe Titlow leder turneringen på ni under par.

 


 

Runde 1

 

De norske guttene slet i åpningsrunden av Portuguese International Amateur Championship. Beste norske spiller er helt nede på 94. plass.

 

 
Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK), Andreas Halvorsen (Larvik GK) og Kristoffer Reitan (Oslo GK) er denne uken i aksjon i den prestisjetunge juniorturneringen Portuguese International Amateur Championship i Portugal. Etter første runde har det dessverre ikke vært mye å juble for sett med norske øyne.

 

Vi må helt ned til delt 94. plass for å finne de første norske navnene på listen. Kristian Krogh Johannessen og Andreas Halvorsen åpnet begge med runder på seks over par (78), og ligger allerede 14 slag bak lederen Edouard Amacher fra Sveits.

 

Også Kristoffer Reitan brukte 78 slag på sin runde, men på scorekortet hans stod det 82. Han ble tildelt fire straffeslag på det andre hullet, da det ble oppdaget at han hadde en kølle for mye i bagen. Dermed deler unggutten 116. plass, tredje sist på leaderboardet.

 

Les også: Landslagsspillere får karantene

 

Følg Niklas Diethelm sine oppdateringer fra sidelinjen på Norwegian Golf Team sin Facebook-side