Synlighet på tour i bagen til proffene er viktig. Seier er enda viktigere. TaylorMade R1 har begge deler og mye av det. 

 

Dustin Johnson hadde noen ville utslag på Hawaii under Tournament of Champions. Han imponerte også voldsomt med driveren, som var en R1. Det endte med seier til DJ.

 

I helgen vant Brian Gay Humana Challenge. Med R1 i bagen. Han er kjent for å være en av de korteste på PGA Tour. Gay så ut til å få bra hjelp av R1 på hull 18 der han banket ut en glimrende drive. Seieren kom i omspill mot svenske David Lingmerth og Charles Howell III.

 

Årets tredje seier kom ved John Cook på Champions Tour. Mitsubishi Electric markerte sesongstart for spillerne i alderen 50+. Også Cook tok seieren i omspill. Champions Tour blir stadig mer populær. En rekke store golfnavn har hevet nivået betraktelig de siste årene. Mest populær er Fred Couples, i en periode vant han stort sett hver gang han klarte å spille.

 

Man kan si mye om R1. Den ser ut til å ha et kompass på sålen, noe som virker litt utdatert nå når alle bruker GPS. Mønsteret på toppen er i mildt sagt uvanlig. At den fungerer glimrende er det ingen tvil om, og til slutt er det det som betyr noe.