Med en trippelbogey, to dobbelbogeys, to bogeys og bare to birdies var Cecilie Lundgreen aldri i nærheten av å hevde seg i avslutningsrunden av ukens Nordea Tour-turnering i Sverige.

 

Med +11 totalt falt hun fra 8. plass til delt 21. plass, og endte til slutt åtte slag bak vinneren Isabella Ramsay. Ramsay sikret sin første seier på touren etter omspill mot sine landsmenn Cajsa Persson, Christine Hallström og Louise Kristersson. Det at seieren kom i omspill gjorde seieren ekstra søt for svensken.

 

– Det kjennes så riktig. I fjor tapte jeg etter ni omspillshull på Waxholm. Dette føles så rettferdig!, sa hun til nordeatour.se etter at seieren var i boks.

 

Neste Nordea Tour-turnering spilles på Katrineholms GK fra 4. til 6. juli. Der blir det ingen norske spillere i startfeltet, da de er opptatt med Let Access-turneringen Ladies Norwegian Challenge på Hauger fra 4. til 6. juli.

 

Her er 21 norske spillere klare til start, blant annet Marianne Skarpnord, Caroline Martens og Cecilie Lundgreen.

– – – – – – – 

 

Runde 2

Cecilie Lundgreen deler 8. plassen før den siste runden av Frontwalker Ladies Open.

Dermed har hun fortsatt en liten mulighet til å ta sin andre seier for året – og i karrieren på Nordea Tour. Men det kommer til å kreve en lav score fredag.

 

Botkyrka GK har så langt vist seg å være en tøff test for spillerne, og så langt er det bare en spiller som ligger under par på par 73-banen syd for Stockholm. Når to runder er spilt er det fortsatt ingen i feltet som har kommet seg ned på 60-tallet.

 

Lundgreen leverte torsdag sin andre strake 75-runde, og er med det fire over par. Med to birdies, en bogey og en lei dobbel har hun fem slag opp til lederen Louise Kristersson fra Sverige. Hun tar med seg en ledelse på to slag til Anna Dahlberg, Madeleine Augustsson og Mallory Fraiche.

– – – – – – – 

 

Runde 1

Cecilie Lundgreen ligger bare to slag bak teten etter første runde av Frontwalker Ladies Open.

Med to birdies, fire bogeys og resten par fikk Cecilie Lundgreen en solid start på ukens Nordea Tour-turnering på Botkyrka GK i Sverige.
 
Tidligere denne sesongen noterte Borregaard-veteranen seg for karrierens første Nordea Tour-seier, og nå er hun igjen oppe i toppen og kjemper.

 

Lundgreen har levert en solid Nordea Tour-sesong så langt, og er oppe på andreplass på pengelisten, kun slått av Pamela Pretswell. På Ladies European Tour, hvor både nivået og spenningsnivået er noen hakk høyere, har spillet imidlertid vært mer ustabilt. Her har det blitt to missede cuter, med 36. plass som beste plassering på de fem turneringene hun har spilt.

 

Onsdagens 75-runde holdt til en delt 11. plass, kun to slag bak lederne Josefin Leijon (Sverige), Julie Tvede (Danmark, Karin Börjeskog (Sverige) og Louise Kristersson (Sverige).

 

Lundgreen er den eneste norske spilleren som deltar i turneringen.