18-åringen har vært oppe i toppen og kjempet i den prestisjetunge turneringen Junior Invitational i South Carolina. Dessverre skulle bogeyene komme da det gjaldt som mest.

 

Med syv bogeys, to birdies og resten par på scorekortet falt han utenfor pallen og til tre over par for turneringen – syv slag bak vinneren Carson Young fra USA. Ventura endte til slutt på en høst respektabel 9. plass.

 


Runde 2

Kristoffer Ventura ligger på andreplass før siste runde av Junior Invitational i South Carolina.

 

Med to bogeys, fire birdies og resten par på lørdagens scorekort kunne Oslo GK-golferen signere for sin andre strake runde under par denne uken.

 

Med tre under par sammenlagt ligger 18-åringen alene på andreplass, to slag bak lederen Sam Horsfield fra USA.

 

Det er tettpakket i toppen, og hele syv spillere deler tredjeplassen bare slaget bak Ventura.


 

Runde 1

 

Etter en katastrofal start kom Kristoffer Ventura seg utrolig nok under par i åpningsrunden av Junior Invitational i South Carolina.

 

Ventura deler nå fjerdeplassen på en under par sammen med tre andre spillere, kun tre slag bak lederen Sam Horsfield fra USA.

 

Det skulle han nok ikke tro etter fem spilte hull.

 

Med en kvadruppel (!) bogey på sitt andre hull for dagen på Sage Valley Golf Course, et par 3 hull, etterfulgt av en bogey tre hull senere var han plutselig fem over for dagen etter fem hull. Så skulle birdiene begynne å renne i.

 

Med utrolige syv birdies fra det 8. til det 15. hullet reiste han seg mesterlig, og kom seg to under par for runden. Med to par og en bogey på de tre siste hullene signerte han til slutt for det som nok var en av hans mest velsmakende 71-runder noensinne.

 

Kristoffer Ventura er den eneste norske spilleren i feltet bestående av 54 spillere. Det skal spilles tre runder, og turneringen avsluttes søndag.