Tusen takk, Tutta!

NGFs president Marit Wiig og generalsekretær Tor-Anders Hanssen takker tidenes beste norske golfspiller for en fantastisk karriere.

Publisert

Det er noe rart med følelser! Fra å være i himmelen da vi så deg sette putten på hull 18 og sikret seieren til Europa, til å være i kjelleren når du lanserte at nå er det slutt.

En 20 år lang karriere er over. En karriere som inneholder 22 seiere inkludert to majors. Ni ganger har du vært med på Solheim Cup.laget. På idrettsgallaen i 2013 vant du «årets kvinnelige utøver» og den gjeveste prisen av de alle: «utøvernes pris».

Ingen har trent hardere og tøffere enn deg. Basketballstjernen Michael Jordans ord kan kanskje beskrive deg Suzann aller best:

«Everybody has talent, but ability takes hard work.»

Du hadde både talentet og viljen til å jobbe hardt.

Samtidig har du også vist frem en mykere side av deg selv. Suzann Junior Challenge satte fokus på juniorarbeidet i klubbene, og ditt veldedighetsarbeid gjennom «Right to Play» har gitt barn i utviklingsland muligheten til å finne glede gjennom idrett.

Golf-Norge er deg evig takknemlig. Du har gitt oss så mange stolte øyeblikk at vi ikke har tall på dem. Du har gjort oss og alle i Golf-Norge, både forbund og klubber, stolt av å være norsk.

På vegne av oss alle som er glade i golf: Tusen takk, Tutta!

Med vennlig hilsen

Tor-Anders Hanssen                                  Marit Wiig

Generalsekretær                                         President

Powered by Labrador CMS