Tutta avsluttet sterkt i generalprøven

Suzann Pettersen satte punktum for Manulife Financial etter en bogeyfri 66-runde, sin beste for turneringen. Inbee Park vant turneringen, og ble verdensener igjen etter en maktdemonstrasjon.

Dermed klatret hun til en sterk 8. plass og kan plusse på over 200.000 premiekroner på kontoen .

Denne sesongen har ikke vært veldig bra for Tutta, sammenlignet med de foregående årene. Hun står fremdeles uten seier i 2014, men denne uken kan det se ut til at hun har fått mange positive svar. For i tillegg til den sterke plasseringen, har hun vært svært stabil fra tee og har truffet stort sett alle greenene hele uken. Lørdag hadde hun 17 birdieputter.

Vinneren denne uken, ble  Inbee Park, som tidligere i år måtte gi fra seg den gjeve topplasseringen på verdensrankingen til amerikanske Stacy Lewis. Søndag leverte sør-koreaneren en vanvittig runde på 61 slag – mer enn nok til å klatre forbi Christie Kerr, som tok andreplassen.

Neste gang verdenseliten møtes, er på Pinehurst for å spille om årets kanskje viktigste major-tittel – US Open.