Bildet sammen med den nyfødte sønnen og ektemannen Christian Ringvold ble lagt ut på Instagram torsdag kveld.

(Artikkelen fortsetter under)

 

Finally, the wait is over! Our little prince has arrived💙 08.08-2018 .

A post shared by Suzann Pettersen (@suzannpettersen) on Aug 9, 2018 at 12:46pm PDT

Suzann Pettersen bekreftet i mars at hun var gravid, etter at hun ikke stilte opp i årets første LPGA-turneringer.

Da Norsk Golf møtte Suzann Pettersen for et portrettintervju tidligere i vår, sa hun at de gledet seg veldig til å bli foreldre. Men hun var også klar på at hun fortsatt har ting ugjort på golfbanen.

– Det er vanskelig å spå fremtiden. Det blir en annerledes hverdag, og vi blir en liten familie. Vi er begge klare og ydmyke for rollen som foreldre, sa Tutta, som har sagt at OL i Tokyo i 2020 kommer til å bli punktum for hennes golfkarriere.

Familien Ringvold-Pettersen har økt fra to til fire de siste månedene. Nylig kjøpte de seg også en hund. (Foto: @suzannpettersen)

Nå vil hun hente inspirasjon fra andre LPGA-spillere som har kommet tilbake og spilt god golf etter barnefødsel. Den skotske Solheim Cup-kapteinen Catriona Matthew er det mest kjente eksempelet. Hun vant Women’s British Open som 40-åring i 2009, bare elleve uker (!) etter å ha blitt tobarnsmor.

– Jeg kjenner flere som har gjort dette før meg og kommet tilbake enda sterkere. Hvorfor skulle ikke jeg kunne greie det samme? spurte Tutta retorisk da Norsk Golf møtte henne.

Tutta har sagt til VG at hun tar sikte på comeback en eller annen gang i løpet av 2019-sesongen.

Tutta sitt forhold med Christian Ringvold ble gjort offentlig i mars 2014.  De giftet seg i Holmenkollen kapell i januar i fjor.