Onsdag 8. august ble Suzann Pettersen og ektemannen Christian Ringvold foreldre til Herman Alexander. Tutta spilte ikke noen turneringer i 2018, og da hun først bekreftet at hun var gravid, sa hun at hun håpet på å være klar til aksjon igjen når 2019-sesongen starter.

Mitt comeback blir litt utsatt. Om det blir noe comeback, vil egentlig tiden vise.

Suzann Pettersen

Senest i oktober i forbindelse med et arrangement for P3-aksjonen i Trondheim sa Tutta at hun planla å være tilbake i konkurransemodus i løpet av februar. I november var hun omsider tilbake i Orlando igjen for å starte opptreningen, men der merket hun at suget ikke var det samme som det har vært tidligere.

– Første gang jeg tok i en golfkølle, var i USA nå i høst. Jeg hadde noen venner på besøk som var dødskeene på å spille golf. Etter å ha slått ti baller på rangen snudde jeg meg og sa: «Seriøst, har jeg drevet med det her i 20 år? Noe så kjedelig!», forteller Tutta i en reportasje som ble sendt på TV2s sportsnyheter søndag kveld.

(Artikkelen fortsetter under)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas from all of us!

A post shared by Suzann Pettersen (@suzannpettersen) on Dec 14, 2018 at 2:21am PST

 

Tutta sier at hun ikke savnet golf i det hele tatt under svangerskapet, og at hennes dager som «egotripp» er omme.

–Mitt comeback blir litt utsatt. Om det blir noe comeback, vil egentlig tiden vise. Skulle jeg ønske det, vet jeg at jeg vil kunne legge til rette for det. Men akkurat nyter jeg hverdagen hjemme og tiden med han lille, sier Norges ubestridte golfdronning.

(Les artikkelen her: Suzann Pettersen utsetter comebacket på ubestemt tid)

Tutta har tidligere uttalt at hun har planlagt å sette punktum for karrieren etter OL i Tokyo i 2020.