Etter et år og tre måneder i jobben, er Kevin Skabo nå ferdig som Suzann Pettersen sin manager. Det fremkommer i en pressemelding fra Suzann Pettersen lørdag. Tutta satser mot fremtiden, og har bestemt seg for å etablere et eget managementselskap. I en pressmelding fra «Team Tutta» heter det:

 

«Suzann «Tutta» Pettersen starter eget managementselskap. Selskapet skal ivareta Tuttas interesser i Norge, herunder forvalte hennes sportslige engasjement, hennes samarbeidsavtaler og hennes investeringer.

 

I første omgang vil selskapet konsentrere seg om å forvalte Tuttas egne interesser, men det er ikke utenkelig at det i fremtiden vil kunne utvikles til også å bistå andre idrettsutøvere.

 

Etableringen av selskapet innebærer at ettårsavtalen med hennes manager i 2012 ikke blir forlenget. I stedet skal det ansettes en person som skal lede selskapet på heltid. Personen skal være på plass innen 1. mai 2013. I mellomtiden forvaltes Tuttas interesser av hennes familie, mens Norges Golfforbund ivaretar pressekontakten.

 

– Tutta jakter alltid nye løsninger, både idretts- og forretningsmessig. Hennes merkevare er å regne som en større bedrift som nå skal videreutvikles for fremtiden, sier Axel Pettersen.»

 

Kevin Skabo bedyrer at det ikke er snakk om at han har «sparken», men at det er snakk om en strategisk avgjørelse som er planlagt over lengre tid. Nå som Tutta vil forsterke sitt engasjement i Norge, blir ikke kontrakten med Skabo forlenget.

 

– Det er overhodet ikke noe vondt blod mellom oss, og jeg er ufattelig glad i henne. Jeg har lenge rådet Tutta lenge til å starte et management, og nå som hun gjør det støtter jeg det fullt ut, sier Skabo til Norsk Golf. 

 

Kevin Skabo har jobbet for Suzann Pettersen siden november 2011. Tutta har vært Skabos eneste klient frem til november, da det ble klart at han også skulle jobbe for proffbokser Cecilia Brækhus.