Det skriver Golf World i sin digitalutgave for februar, gjenfortalt av golf.com.

Mange har sett på Butch Harmon – mannen Tiger vant åtte av sine 14 majors under, som den eneste løsnigen på Tigers problemer.

Før Tiger Woods ansatte Chris Como som erstatter for sin gamle trener Sean Foley i fjor høst, sa Butch Harmon at det var uaktuelt å trene Tiger igjen

Nå har han imidlertid snudd – forutsatt at Tiger tar kontakt.

– Tiger ville sannsynligvis ikke spurt. I min alder på 71 nærmer jeg uansett slutten. Hvis han ønsket, skulle jeg mer enn gjerne brukt et par timer og gi ham min mening. Men jeg tror ikke han ville spurt fordi han er for stolt, sier Butch Harmon til Golf Word.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Tigers nye trener, Chris Como har studert biomekanikk i golfsvingen. Harmon er på sin side av den gamle skolen.

– Jeg har ingen anelse om hva biomekanikk er. Og jeg er helt seriøs, sier han.

Suzann Pettersen er forøvrig den nyeste erververvelsen i Butch Harmons spillerstall, som allerede inkluderer storheter som Phil Mickelson, Dustin Johnson, Brandt Snedeker og Rickie Fowler. 

Norsk Golf kunne i november i fjor avsløre at Harmon ble arvtageren til Tuttas tidligere trener David Leadbetter – en nyhet som senere ble bekreftet under en pressekonferanse i Oslo i desember.

Les også: Tutta bekrefter Harmon-samarbeid 

Tror du Butch Harmon hadde vært svaret på Tiger Woods sine problemer? Hva tror du om Tigers vei videre? Vi ønsker å høre din spådom i kommentarfeltet under!