Foto: Lars Martin Bøe


Drivere


G20

 

Med en lettere type aluminium i køllehodet, har PING kunnet spare vekt høyt på køllehodet slik at tyngdepunktet nå er lavere på køllehodet. Det nye lettere grafittskaftet, TFC 169D bar et høyt balansepunkt, hvilket betyr at skaftets tyngdepunkt ligger høyere opp mot grepet. Dette gjør at man kan ha et litt tyngre hode og skaft som føles lett, men tåler en litt aggressiv sving. G20 er laget for å takle spillere som sliter med jevnt tempo og rytme.

 

Les test av G20 i Norsk Golf nr. 2 2012.

 

Veiledende pris 2.360,-

 

Mer info

 

 

 

 

i20

 

i20-driveren har et aerodynamisk køllehode som gir økt kølle- og ballhastighet og dermed mer lengde. Tungstenvekter på køllehodet plasserer tyngdepunktet, slik at man får lite spinn og høy ballbane. 

 

Veiledende pris 2.769,-

 

Mer info

 

 

 

 

Fairwaywooder


G20

 

9 cc større køllehode enn forgjengeren G15. Med en lav slagflate og vekter lavt og langt bak i køllehodet, får du ekstra hjelp til å få ballen opp i luften. Slagflaten i varierende tykkelse skal bidra til å øke størrelsen på sweet-spot.

 

Veiledende pris 1.620,-

 

Mer info

 

 

 

 

i20

 

Et kompakt nøytralthode med tradisjonell fasong, i matt sort finish som demper solskinn. i20 er en allsidig fairwaywood som fungerer like godt fra tee og de fleste typer underlag ute på banen.

 

Veiledende pris 1.854,-

 

Mer info

 

 

 


Hybrider


G20

 

Med et offset køllehode leverer G20 høy utgangsvinkel på ballen med lite spinn. Et kompakt køllehode og en nyutviklet såle gjør at G20 enklere skjærer seg gjennom seig rough.

 

Veiledende pris 1.290,-

 

Mer info

 

 

 

 

i20

 

Har i likhet med G20 et nøytralt, kompakt hode som gir fin ballbane og myke landinger. Den har bra tilgivenhet på treff også utenfor senter. Hybriden kommer i samme matte sorte finish som i20 driver og fairwaywood. 

 

Veiledende pris 1.482,-

 

Mer info

 

 

 

 

Jern


K15

 

Tilhører kategorien ekstremt lettspilte jern. En ultrabred såle hjelper deg å få ballen enkelt opp i luften. Slagflaten i titanium veier kun 27 gram, hvilket betyr at den sparte vekten kan distribueres til lavt og langt bak i køllehodet for å øke tilgivenheten. Standardsettet kommer med en ekstra hybrid, med tilbud om å bytte ut ytterlige en av dine jernkøller for en hybrid til, uten ekstra kostnad.

 

Veiledende pris 6.000,- (5-PW)

 

Mer info

 

 

 

 

i20

 

Ping har laget i20-jern som et progressivt sett. Utforming og detaljer endres gjennom hele settet for å skape et helhetlig jernsett på lengde, kontroll og tilgivende egenskaper. De lange jernene er litt større, gir deg høyere ballbane og er mer tilgivende. De korte jernene har mindre hoder, mindre offset og har fokus på kontroll.

 

Veiledende pris  834,- per kølle

 

Mer info

 

 

 

 

S56

 

Rettet mot spilleren som ønsker full kontroll på slagene sine, men som likevel trenger litt tilgivenhet på veien. En tungsten-vekt lavt i køllehodet gjør det enklere å få ballen raskt opp i luften, slik at ballen lander mykt.

 

Veiledende pris 7.035,- (4-PW)

 

Mer info

 

 

 

 

G20

 

G-serien er karakteristiske med et støpt køllehode med svært stor såle, og G20 skinner voldsomt i kategoriene der spillerne i målgruppen middel- til høyt handicap trenger hjelp. Til tross for det noe «tykke» køllehodet, er slagflaten ekstremt tynn. Den sparte vekten har blitt flyttet lavt og langt bak i køllehodet.

 

Les test av G20 i Norsk Golf nr. 2 2012.

 

Veiledende pris 5.180,- 

 

Mer info

 

 

 

 

Wedger


Anser Forged

 

Ikke et rent blad-køllehode slik mange konkurrerende wedger er. Med en minimal cavity bak på hodet får man litt ekstra tilgivenhet, uten at man mister noe kontroll.

 

Veiledende pris 1.425,-

 

Mer info

 

 

 

Puttere


Årets puttere fra Ping leveres i to hovedmodeller – de sorte matte Scottsdale-putterne, og den klassiske Anser-serien. Ping sine puttere kan skreddersys dine behov, og alt fra lievinkel, lengde på skaft til loft og tykkelse på grep tas hensyn til. Med Pings utviklede mobil-applikasjon iPing-app kan du analysere ditt stroke, og finne den Ping-putteren som passer best for deg. I Scottsdale-putterne er det et nytt termoplastisk insert i slagflaten som gir en noe mykere følelse enn Anser-putterne.

 

Veiledende pris Anser puttere 2.275,-. Scottsdale puttere fra 1.045,- til 1.380,-

 

Mer info

 

  

 

 

Vår favoritt


Vi ble umiddelbart forelsket i Pings nye fairwaywooder, men sliter fortsatt med å bestemme oss for hva ville hatt i bagen av G20 eller i20. Vi likte G20 best fra tee, mens i20 viste seg å være ekstremt lettspilt fra både fairway og rough. Ja takk begge deler? Når man snakker om Ping er det også umulig å komme utenom de nydelige Anser-putterne. De har på langt nær funnet opp hjulet på nytt, men det behøver de heller ikke gjøre. Om du liker klassiske bladputtere er Ping alltid en sikker vinner.

 

For mer info om andre Ping-køller, se www.ping.com.