Tommy Gainey var ett slag unna å bryte den magiske 60-grensen, men må likevel si seg fornøyd etter å ha vunnet The Mcgladrey Classic Seaside Course i Georgia. Det er første gang 37-åringen vinner en turnering på PGA-touren.
 
Søndag satte han åtte birdies og et bunkerslag som ga ham en eagle, og han hadde null birdies. 

– Det har vært et tungt år for meg, men endelig klarte jeg det, sier han, ifølge ESPN.

Gainey har en svært ukonvensjonell sving, og har fått kallenavnet «Two Gloves» fordi han spiller med to hansker både når han svinger og putter.
 
Før denne turneringen var han utenfor de 100 øverste på pengelisten og for de fleste et ubeskrevet blad på PGA-touren. 
 
Seieren gir ham 720.000 dollar, rundt fire millioner kroner, og han hopper til 56. plass. En turneringsseier gjør også at han slipper å tenke på kvalifisering til touren de neste to årene.
 
Han startet dagen 7 slag bak ledelsen, og tangerte dermed rekorden for tidenes opphenting i PGA-tourens historie. John Huh og Brandt Snedeker har også greid dette tidligere denne sesongen.
 
– Det er fortsatt lenge igjen, sa Gainey, etter å ha slått slag nummer 60 på den 18. greenen.
 
Etterpå gikk han bort til publikum, skrev noen autografer og satte seg i klubbhuset for å følge med på de siste spillerne som jaget scoren hans.
 
Det så lenge ut til at det skulle gå mot omspill, og Gainey gikk derfor mot rangen for å holde svingen ved like. Heldigvis for Gainey sviktet utfordrerne på slutten, og ingen klarte å tvinge fram omspill.
 
David Toms og Jim Furyk kom nærmest, med henholdsvis 15 og 14 under par. 
 
Neste uke blir det et mer stjernespekket felt som skal i aksjon. Da reiser Tiger Woods & co til Kuala Lumpur for å spille om potten på 6,1 millioner dollar i CIMB Classic. Uken etterpå spilles World Golf Championships-HSBC Champions i den kinesiske byen Guangdong.