Amerikaneren, som denne uken skal spille Alfred Dunhill Links Championship i Skottland sammen med Ryder Cup-motstanderne Paul Lawrie, Martin Kaymer og Peter Hanson, var en av bare tre amerikanerne som vant sin singlematch på søndagen. Det var likevel ikke nok til å forhindre tidenes comeback av europeerne.

– Det var en vanskelig pille å svelge, og det suger definitivt å tape. Men det var en fantastisk uke og fantastisk TV. Men europeerne spilte oss ut på søndagen. Personlig hadde jeg en herlig uke. Jeg hadde det mye gøy, vi dro ditt som et lag og vi tapte som et lag. Forhåpentligvis kan vi ta dem på Gleneagles om to år.

Kaptein Davis Love høstet mye kritikk i etterkant av tapet. Han ble blant annet stilt til veggs med hvorfor han valgte å hvile Keegan Bradley og Phil Mickelson i lørdagens fourball, og hvorfor han insisterte på å spille Tiger Woods og Steve Stricker sammen. Med Dustin Johnson sier kapteinen ikke burde gjort noe annerledes.

– Jeg synes ikke Love kunne gjort noen bedre jobb. Vi hadde en 10-6-ledelse inn til søndagen, og alt vi hadde gjort frem til da føltes riktig. Han gjorde en bra jobb, og det var gøy å spille for ham. Men når jeg ser tilbake på det og forsøker å komme med en forklaring, er det at det ikke var «meant to be».

– Mickelson, Furyk og Stricker hadde så mange putter mot slutten av runden som så ut som de skulle rulle i, uten å falle. Man kan ikke si at noen spilte dårlig, og man kan ikke si at spillerne våre fikk panikk når vi hadde så mange gode muligheter. Det var seks eller syv av de puttene mot slutten – om bare en av dem hadde gått i kunne hele turneringen fått et helt annet utfall, konkluderer Johnson.