Ettersom turneringen spilles uken før The Masters, er det mange av de største stjernene som har innvilget seg en pause i det hektiske vår-pgrammet. Det mangler likevel ikke på store navn i turneringen, og Ventura pegger opp side om side med navn som Jordan Spieth, Tony Finau, Billy Horschel og Matt Kuchar.

Ventura har startet 2019 med å vinne to turneringer på den amerikanske minitouren «Minor League Golf Tour», men ikke fått det helt til å stemme de gangene han har tatt steget opp blant de store gutta. I de tre PGA Tour-turneringene han har spilt det siste året, har han misset cuten med to slag alle gangene.

Turneringen sendes på Eurosport Player og GOLFTV-appen fra torsdag til søndag.

Opptakten til 2019-sesongen ble ikke helt slik Ventura hadde forespeilet. I fjor høst overbeviste 23-åringen med å ta seg gjennom både pre-kvalifiseringen, første- og andresteget av Web.com Tour-kvalifiseringen (nivået under PGA Tour) og hele veien til Q-school-finalen.

Bare en uke før finalen måtte Ventura imidlertid hasteopereres for en betent blindtarm. Rekonvalesenstiden etter en slik operasjon er vanligvis på cirka seks uker, men Ventura bet i seg smertene og fullførte på mirakuløst vis turneringen. Han endte til slutt langt nede på leaderboardet og har ennå til gode å spille noen turneringer på Web.com Tour denne sesongen.

Les også: Ventura stortrives blant superstjernene: – Det er dette nivået jeg jobber mot