Oppdatert lørdag ettermiddag: Ventura gjorde dessverre bogey på det siste hullet som han måtte fullføre lørdag morgen, og dermed misset han cuten.

– – –

Fra fredag:

Ventura hadde delt 64.-plass som utgangspunkt for fredagens andrerunde etter å ha åpnet turneringen med en runde på én under par.

Tolv hull ut i fredagens andrerunde var Ventura oppe på delt 24.-plass med en eagle, to birdies og tre bogeys på scorekortet, men med en dobbelbogey etter en fireputt (!) på hull 15 og deretter en bogey fra greenbunkeren på hull 16 stupte han nedover listene igjen.

24-åringen fulgte opp med å forspille en god birdiemulighet på det 17. par 5-hullet, før spillet ble avblåst på grunn av mørkets frembrudd. Dermed må han fortsette det siste hullet av andrerunden klokken 13.45 lørdag norsk tid, og med +1 sammenlagt (T58) ligger han ett slag innenfor cutgrensen.

Skulle han klare cuten, vil det være den åttende gangen på hans ti siste PGA Tour-turneringer at han får med seg helgespillet. Ventura har startet 2020-2021-sesongen på PGA-touren med to topp-7-plasseringer på sine fire første turneringer.

Amerikanerne Ryan Armour og Wyndham Clark deler ledelsen på Bermuda med -8.

Leaderboard