Den nye datoen er satt til lørdag 23. januar. Av smittevernshensyn er det heller ikke denne gangen lagt opp til et Golfforum på tradisjonelt vis, men en studiosendt direktesending på ca. fire timer. 

– Som planlagt i november vil sendingen følges opp med webinarer og workshops i den etterfølgende uka. Der går vi i dybden på de ulike temaene, forklarer Lise Bjørnstad, prosjektleder i NGF.

Stor interesse

Det var med tungt hjerte at golfforbundet måtte avlyse de opprinnelige planene i høst. Et stort antall representanter fra hele Golf-Norge var påmeldt.

– Interessen var gledelig stor. Derfor er vi sikre på at påmeldingene vil strømme inn igjen når den nye datoen nå er klar, sier Bjørnstad.

Det viktige nå er å spørre seg hvordan vi skal beholde alle de nye medlemmene.

Få dager før jul er norske klubbledere i ferd med å runde av et fantastisk golfår. For 2020, med alle sine utfordringer, har gitt golfsporten et kjempeløft i aktivitet og medlemskap.

I løpet av sesongen har norske golfklubber rekruttert 15.000 flere medlemmer, en økning i medlemstallet på over 14 %, den kraftigste veksten i Norden.

Og enda mer imponerende er aktivitetsutviklingen.

Golfbox-tall fra inngangen til oktober viser at vi i 2020 bestilte over 1,6 millioner golfrunder, et formidabelt løft på hele 85 %. sammenlignet med fjoråret.  

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Golfens viktige spørsmål

– Tidlig på året passerte vi målsetningen om 100.000 golfspillere. Det er selvfølgelig svært gledelig, og det viktige nå er å spørre seg hvordan vi skal beholde alle de nye, kommenterer Bjørnstad.

Hun ramser opp flere sentrale spørsmål som blir tema på årets Golfforum.

Hvordan vil Covid-19 påvirke oss i 2021? Hvem er fremtidens golfere og hva krever de? Og hvordan bør vi rigge oss for å møte fremtiden?

– Årets Golfforum vil forsøke å svare på flere av av disse viktige spørsmålene. Vi må forstå at fremtiden ikke lenger er en plan. Fremtiden er her nå, understreker Lise Bjørnstad.

– Den positive utviklingen setter nye krav til forbund og klubber, baner og medlemmer. Forhåpentligvis er vi alle litt klokere etter Golfforum 23. januar.

Her finner du mer informasjon, påmeldingsskjema og program til årets Golfforum