Det er ventet et stjernespekket startfelt i neste måneds Abu Dhabi Championship, og store deler av verdenseliten er ventet å delta. Spillere som Rory McIlroy, Martin Kaymer, Lee Westwood, Jason Day, Charl Schwartzel, Darren Clarke og K.J. Choi står alle på listen. Og så klart verdensener Luke Donald og Tiger Woods.

– Feltet er helt utrolig, og jeg krysser fingrene mine for at jeg skal spille med et av de store navnene som Luke Donald eller Tiger Woods en eller annen gang i løpet av uken, sier Lewis.

Les også: I Faldos fotspor 

Etter å ha vunnet sølvmedaljen i The Open, for å så vinne Portugal Masters i sin tredje turnering som profesjonnel, ble Lewis nylig kåret til årets nykommer på Europa-touren. Nå gjør han seg klar for sin første fulle sesong på touren, og han ser frem til muligheten til å spille med de beste i verden. En annen unggutt, Matteo Manassero håper også på en «flying start» på den nye sesongen.

– Abu Dhabi HSBC Golf Championship er en av de største turneringene vi spiller i hele året utenom major-turneringene og World Golf Championships, så jeg håper på å få en god start på året for å hjelpe meg i min jakt på en plass på Ryder Cup-laget, sier han.

Skulle han klare det vil han bli den yngste Ryder Cup-deltageren noensinne. Han vil være 19 år og 159 dager når turneringen slår i gang. Sergio Garcia innehar rekorden med 19 år 258 dager.

(Kilde: golf365.com/Reuters)

Dersom du kunne gå i ball med to verdensstjerner, hvilke hadde du valgt?