Denne helgen gikk Titleist Tour-finalen av stabelen på Kragerø. Juniorene spilte tre runder, fordelt på 36 hull lørdag og 18 søndag. Før konkurransen slo i gang var det Vetle Marøy (Bergen GK) og Olivia Hüllert som ledet Order of Merit, og til slutt var det bare Hüllert (Bærum GK) som holdt stand i toppen.

Størst spenning skulle det bli i gutteklassen, der årets NM-vinner Andreas Gjesteby (Drammen GK) til slutt vant med en totalscore på solide syv under par. Gjesteby gikk rett i tet med en åpningsrunde på 67 slag (-3), men ble dyttet ned på andreplass av Kristoffer Ventura (Moss & Rygge GK) etter andre runde. Gjesteby gikk her på 69 slag, mens Ventura leverte en imponerende 65 runde, den laveste scoren som ble notert denne helgen. Søndag gikk de to i lederball sammen, og det stod likt mellom de to store deler av runden. Ventura startet avslutningsrunden tre slag foran Gjesteby, men da sistnevnte gikk første ni på tre under par var de plutselig ajour. Mye av avgjørelsen skulle komme da Ventura gjorde dobbelbogey på det 15. hullet, og det var nettopp to slag som skilte de to til slutt.

I jenteklassen ble det ikke like mye spenning. Stavanger-jenta Marthe Wold ledet overlegent før sisterunden med runder på 70 og 69 slag lørdag, og kunne gå seks over par på avslutningsrunden og likevel vinne med fem slag på Annette Lucia Lyche. Nicoline Engstrøm Skaug endte ytterlige tre bak på tredjeplass (+13).

Olivia Hüllert sikret fjerdeplassen, og tok samtidig sammenlagtseieren på årets Titleist Tour, sammen med Andreas Gjesteby som klatret til topps med sin seier. Vetle Maræy endte helt nede på 41. plass, og falt dermed fra 1. til 3. plass på Order of Merit, mens Kristoffer Ventura behold sin 2. plass.