Den tidligere verdenseneren, som nå har falt helt ned til en 17. plass på verdensrankingen, sliter fortsatt med kne- og akillesskaden som har voldt ham problemer siden han avsluttet Masters i april med en solid fjerdeplass. Derfor har han meldt avbud til neste ukes AT&T National.

– Doctor’s orders, twitret Tiger onsdag.

Woods kommer likevel til å være der for å støtte turneringen, som jobber for å skaffe midler til Tiger Woods Foundation. Woods føler seg bedre og sterkere, men er ennå ikke 100 prosent bra.

Den neste turneringen for Woods ser dermed ut til å bli British Open, som begynner 14. Juli på Royal St. George’s. Tiger sa ingenting om fremtidsutsiktene i forhold til den turneringen, som han tidligere har sagt at han skal delta i.

Woods vant AT&T National i 2009 da den ble spilt på Congressional. Turneringen ble flyttet til Aronimink for to år siden, fordi Congressional var vertskap for US Open sist uke. For ett år siden kom ikke Woods seg under par en eneste gang på sine fire runder. Det var første gang han ikke hadde klart det i en PGA-turnering på 11 år.

Kilde: Associated Press