Nettsiden www.1Golf.com/norskgolf tilbyr dynamisk plattform som gir norske golfere og klubber full frihet til å komponere og skreddersy egne reiser.

For ett år siden tilegnet 1Golf seg alle lisenser da de kjøpte velrenommerte britiske Denbighshire Travel, med over 80 års fartstid som reisebyrå.

Norske golfere er blant de mest bereiste i Europa, og reiser anslagsvis til sammen nesten 50 000 ganger i året.

Vi har utviklet en plattform som gjør det enkelt å skreddersy en reise etter egne behov

Arne Vigstad – 1Golf

Arne Vigstad, en av grunnleggerne av 1Golf, mener nettsidens brukervennlighet og valgmuligheter gjør at den vil falle i smak hos reiseglade norske golfentusiaster.

– Nordmenn liker å sy sammen turer på egenhånd, fremfor å kjøpe pakkereiser. Vi har utviklet en plattform som gjør det enkelt å skreddersy en reise etter egne behov. Vi fokuserer på fleksibilitet og frihet til å velge selv, sammen med god informasjon om destinasjonene.

En vil også finne ferdige pakker på 1golf.com/norskgolf, men ofte med mulighet for å legge til eller skreddersy pakken selv.

– Golf og reiser går hånd i hånd, og reisereportasjene våre er populært stoff. Samarbeidet med 1Golf gjør at vi står friere og får større mulighet til å velge vinklinger og temaer for disse reportasjene. Vi kommer til å gjøre et par redaksjonelle grep jeg tror leserne vil sette pris på, sier ansvarlig redaktør i Norsk Golf, Magnus Sveen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

BRUKERVENNLIG: Knappene på venstre side av forsiden til 1golf.com/norskgolf gjør det enkelt å bestille turer på ulike måter. 

Mer enn en golfreise

De færreste spiller bare golf når de er på en reise. 1Golfs plattform legger til rette for å gjøre turen til en totalopplevelse. Hovedtjeneste er booking av fly, hotell, golf og leiebil, men nettsiden er også tilrettelagt for at du kan kombinere turen med arrangementer – enten det er golfturneringer, en konsert, et sportsarrangement eller en annen happening. I løpet av våren vil det også bli mulig å booke arrangement direkte på plattformen, som en del av reisen.

– Samtidig vil de som ønsker pakketerte turer også finne det. Du vil finne skreddersydde turer for både familier, «jente- og gutteturer» og forretningsreiser, sier Vigstad.

Definerte pakkereiser bookes slik du ofte er vant til på andre sider.

Det unike med 1Golfs nettside er «knappene» på midten av siden. Her kan du tilpasse enhver reise etter eget ønske til mange av verdens ledende golfdestinasjoner.

Det er en side for våre medlemmer, så det er viktig at medlemmene hjelper oss med gode innspill

Finn H. Andreassen

Du kan booke fly, hotell og starttider en og en, to og to eller alle samlet. Dette gjør plattformen til en «golfens versjon av Expedia» – en av verdens største bookingtjenester for reiser.

– Det er en side for våre medlemmer, så det er viktig at medlemmene hjelper oss med gode innspill. 1Golf.com/norskgolf er en solid og innholdsrik plattform, men det er alltid rom for tilpasning, utvikling og forbedring, sier golfpresident Finn H. Andreassen, og legger til:

– Dette er vår største kommersielle satsing noensinne.

1golf vil gjennom året presentere definerte reisemål i Norsk Golfs magasin og på norskgolf.no, med alt fra turer i kombinasjon med de største internasjonale golfturneringer, store arrangementer, uoppdagede golf-perler og spanske og portugisiske «klassikere».

Mange valgmuligheter med sikkerhet i bunn

Arne Vigstad i 1Golf presiserer at dersom du ønsker å kombinere golfreisen med opplevelser som ikke er en del av pakkene du finner på 1Golfs nettside, er det bare å ta kontakt:

Vi anerkjenner hvor viktig inntektskilde deres gruppereiser er for klubbenes proer

Arne Vigstad – 1Golf

– Det ligger forespørselsskjemaer på vår side hvor du raskt får svar. Dersom du eksempelvis ønsker å kombinere en golfrunde med Superbowl kan vi fikse det. Vi ønsker å utvikle kommunikasjonen videre med norske golfere, og tar gladelig i mot innspill om hvor dere ønsker å reise. Vi sitter med samarbeidspartnere på alle fem kontinenter, og vil fortløpende utvide vår portefølje som i dag måler rundt 4000 golfbaner, hvorav vi tilbyr online booking på om lag 500. Et tall som vil øke raskt.

Lisensene med full økonomisk sikkerhet vil ha spesielt stor betydning
for klubber som booker større gruppereiser. 

– Jeg tror en fleksibel bookingside med full reisegaranti er noe norske golfklubbers proer har ønsket seg lenge, sier Vigstad.

–  Vi tar golfproene seriøst. De er kanskje den største turoperatøren vi har i Norge i dag, og vi anerkjenner hvor viktig inntektskilde deres gruppereiser er for dem. Nå har de et profesjonelt booking- og reiseverktøy for seg selv og sine medlemmer, uten at de taper penger på det og med et sikkerhetsnett i bunn.

 

Sjekk ut den nye nettsiden her!