Arnøy og Forsland vant på Kragerø

Jarand Ekeland Arnøy vant den eldste gutteklassen på ukens Titleist Tour etter en fantastisk sluttspurt, mens det aldri var noen tvil om at Michelle Forsland skulle vinne blant jentene. I de yngste klassene gikk Bård Bjørnevik Skogen og Franziska Sliper seirende ut.

Kevin Andre Wright fra Drammen startet finalerunden med en ledelse på hele fem slag i GU19-klassen, og så ut til å cruise inn til en komfortabel seier. Mens Fana-spilleren Jarand Ekeland Arnøy spilte fantastisk søndag, stokket det seg imidlertid for Wright, og dermed ble hele forspranget raskt spist opp.

Mens Wright måtte signere for fire over par på turneringens siste runde, kom Arnøy inn på fantastiske syv under for dagen. Dermed endte han -8 totalt, og vant turneringen med seks slags margin.

Michelle Forsland ledet JU19-klassen fra første stund, og gjorde ingenting feil på finalerunden. Med 71 slag på siste dag endte Oppegård-spilleren +8 totalt, og vant med syv slags margin ned til Synne Lauritzen fra Skjeberg.

I GU15-klassen vant Bård Bjørnevik Skogen fra Haugaland med en totalscore på seks over par, fire slag foran Daniel Barth Aas fra Kjekstad.

Blant de yngste jentene ledet Madelen Stavnar fra Vestfold med syv slag før siste runde, men hele ledelsen ble hentet inn av Franziska Sliper fra Sola. I omspillet var sistnevnte sterkest av de to, og dermed gikk den unge siddisen seirende ut av årets siste turnering på Titleist Tour.

Fullstendig resultatliste fra alle klasser finner du her.