Norge hadde tre navn på startstreken i Qatar Masters, men vi må helt ned til 119.-plass for å finne de første norske navnene på leaderboardet.

Kristoffer Reitan (Oslo GK) og Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK) åpnet med hver sin runde på fire over par i vindfulle forhold og har nå fem slag opp til cutstreken å ta igjen fredag.

Kristoffer Reitan var seks over par for dagen da tre hull gjenstod, men avsluttet med to birdies for å komme seg inn på 76 slag. Scorekortet hans leste til slutt tre birdies, fem bogeys og en dobbelbogey.

Krogh gjorde på sin side én birdie, tre bogeys og en dobbelbogey, og han står nå i fare for å starte debutsesongen på europatouren med syv strake missede cuter.

Ett slag bak Reitan og Krogh følger Espen Kofstad (Oslo GK) på 130.-plass etter en runde bestående av seks bogeys, kun én birdie og resten par.

Spanjolen Adri Arnaus og Justin Walters fra Sør-Afrika leder turneringen på fem under par.

Både Kristoffer Reitan, Espen Kofstad og Kristian Krogh Johannessen har unnagjort seks turneringer denne sesongen. Reitan deler for øyeblikket 99.-plassen på tourens sammenlagtliste, mens Kofstad ligger på 169.-plass. Krogh står uten inntekt så langt i år og er ikke inne på order of merit-listen, somt til nå teller 247 spillere. Det er topp-110 ved sesongslutt som forlenger arbeidstillatelsen på touren til 2020.

 

 

Leaderboard