Mens regnværet truet ble den siste runden av Norgescup-turneringen på Nes spilt under gode forhold søndag. I herreklassen gikk Fredrik Skår Spørck fra Borre Golfklubb ut i ledelsen, ett slag foran Haakon Toverud Andersen fra Kragerø GK.

Spørck hadde spilt begge de to første rundene på par, og fulgte opp med enda en solid 72-runde søndag. Det ga etter hvert en solid seiersmargin på fem slag ned til Jonas Lønn fra Bjaavann GK og Toverud Andersen.

Se resultatene her 

Vant med fire slag

I kvinneklassen ble et Celine Borge fra Vestfold Golfklubb som stakk av med seieren, fire slag foran Karoline Lund fra Losby, som ledet før sisterunden. Borge avsluttet med en 70-runde, to slag under par, og endte til slutt på imponerende -4 for turneringen.

Lund noterte seg for 76 slag søndag, og endte med det på andreplass på par. Dorthea Forbrigd fra Oslo GK ble nummer tre med en score på +6.

Se resultatene i dameklassen her. 

Øverste nivå i Norge

Norgescup er en serie forbundsturneringer, arrangert i samarbeid mellom NGF og golfklubbene. Norgescup er øverste turneringsnivå for elitespillere – damer og herrer  i Norge, både professjonelle og amatører og inkluderer også norgesmesterskapet.

Målsetningen med Norgescup er å tilby elitespillere turneringer på et høyt nivå, slik at de får nødvendig erfaring for å kunne slå gjennom på et høyere internasjonalt nivå.

Turneringsserien inngår i verdensrankingen for amatører (WAGR).

Neste Norgescup er 18. og 19. juni på Østmarka Golfklubb.