Tønsberg-jenta fikk en kometstart på sin proffkarriere i fjor høst, da hun kvalifiserte seg til Ladies European Tour i rekordfart. I hennes to første LET-turneringer for året har hun klart cuten i begge, og var lenge med i seierskampen i sesongstarten i Australia i februar.

Nå er hun i toppen igjen.

Daffinrud, som spiller sin første turnering siden 31. plassen på den australske LPGA-touren for snaue tre uker siden, var stabiliteten selv i torsdagens åpningsrunde av Lalla Meryem Cup i Marokko.

Med fire birdies og ikke en eneste bogey ligger hun fire under par, og deler hun ledelsen sammen med den finske veteranen Ursula Wikström.

– Det var en ganske god start på uken. Jeg følte meg veldig god, så jeg spilte offensivt mot greenene. Jeg er fornøyd, sa Daffinrud til ladieseuropeantour.com etter runden. Hun selger imidlertid ikke skinnet før bjørnen er skutt:

– Jeg vet det fortsatt er tidlig. Jeg skal ikke gjøre for mye ut av det. Jeg følte meg veldig bra, og skal gjøre det samme i morgen. Jeg har hatt en god start på sesongen, og det er her jeg ønsker å være. Jeg vil vinne, sier Daffinrud offensivt.

Marianne Skarpnord endte på andreplass i Lalla Merryem Cup for to år siden. Hun åpnet årets turnering med en runde på par og delt 31. plass.

Etter en tung fjorårssesong, har Skarpnord slått hardt tilbake i sesongens første måneder: Hun ligger oppe på tredjeplass på Ladies European Tour sin pengeliste med 37 000 innspilte euro.

Caroline Martens er også på plass i Marokko. Hun måtte fem over par, og er tre bak den foreløpige cutgrensen.

Følg utviklingen her!