Da Danny Lee reiste til West Virginia forrige uke, hadde han verken vunnet på PGA Tour´en eller sikret seg plass i årets The Open. Etter en fantastisk uke i The Greenbrier Classic kan han nå skilte med begge deler, men gjennombruddsseieren kom slett ikke gratis.

Med en totalscore på 13 under par måtte Lee ut i omspill med David Hearn, Robert Streb og Kevin Kisner.

Til slutt kokte det ned til Hearn og Lee, og med et par på det andre omspillshullet kunne Lee puste lettet ut og konstatere at den første seieren endelig var i boks.

– Jeg gjorde alt jeg kunne for å roe meg ned. Jeg var så nervøs at hodet mitt var helt blankt, og jeg hadde mer enn nok med å puste. Så fort vi sto på tee på det første omspillshullet var jeg omsider klar, og følte at jeg kunne vinne dette. Det føles fantastisk og nå gleder jeg meg til The Open, var hans kommentar etter omspillet.

Etter torsdagens gode start maktet ikke Tiger Woods å blande seg inn i toppen, og endte til slutt på en delt 32. plass. Ukens turnering var likevel et stort steg i riktig retning for den tidligere verdenseneren. 

Woods avsluttet med en bogeyfri 67-runde søndag, og uttalte selv at han ikke har spilt så stabilt på lang tid. Dette var Tigers første bogeyfrie runde siden 2013, men middelmådig putting hindret ham i å gå skikkelig lavt på finalerunden.

At han gjør store fremskritt er uansett svært spennende, og det skal bli interessant å se om han er klar til å kjempe i toppen på St. Andrews om noen uker.

Øvrige resulter fra The Greenbrier Classic finner du her.