Og der var det hjemmelaget som okkuperte de to øverste plassene på leaderboardet etter finalen var ferdig.  Vinnerlaget bestod av Hege Løseth, Jack Selmer Pettersen, Lena Kvalheim Øvrebø og Benjamin Kleppe, som endte -14 netto.

Åtte lag deltok i finalen på Sunnmøre GK. Flere av lagene måtte kjøre langt for å delta – og først og fremst Mandal GK, som hadde en biltur på 14 timer foran seg da de skulle hjem etter premieutdelingen.

Også klubben som stadig samler inn mest, Sotra GK, stilte med lag. De hadde til og med med seg egne caddier!

Les også: Lille Sotra satte Pink Cup-rekord igjen! 

Siden oppstarten har Pink Cup samlet inn rundt ni millioner kroner til brystkreftsaken. Pengene blir definert til forskning på brystkreft, som er blant de forskningsområdene med høy kvalitet. Det viser seg igjen i overlevelse, bedre behandling, mindre senskader og høyere livskvalitet.

Anne Lise Ryel, generalsekretær i Kreftforeningen, uttalte til Norsk Golf i sommer at golfens engasjement har vært unikt.

– Pengene er én ting, men engasjementet er minst like viktig for oss. Folk bruker det som en døråpner for egne tanker og det å snakke om kreft – alminneliggjøre sykdommen.