Sakte, men sikkert er internasjonal toppgolf i ferd med å komme i gang igjen etter korona-pausen. LPGA-touren startet opp igjen for to uker siden, og på herresiden er både PGA- og europatouren i full gang igjen.

Torsdag gikk også startskuddet for Ladies European Tour, noe som betydde et etterlengtet comeback på touren for Marianne Skarpnord og Tonje Daffinrud.

Dessverre ble åpningsrunden i Aberdeen Standard Investment Ladies Scottish Open lite å skrive hjem om for de to Team Norway-proffene, som har jobbet henholdsvis greenkeeper på Moss & Rygge GK og i proshop og som trener på Haga GK mens touren har hatt turneringspause.

Etter første dag lå Tonje Daffinrud nede på 115.-plass med en runde på fem over par, mens Skarpnord lå helt nede på 137.-plass med ni over par.

Fredag fulgte Daffinrud og Skarpnord opp med runder på 78 og 71 slag, og med totalscorer på tolv og ni over par var begge langt unna å klare cuten på +5.

Stacy Lewis og Azahara Munoz ledere etter halvspilt turnering på fem under par. 

Misset cut på The Renaissance Club betyr at Daffinrud og Skarpnord går glipp av sårt ettertrengte turneringsrepetisjoner for å fjerne rust i spillet før neste ukes majorturnering British Open på Royal Troon.

Leaderboard