Oslo-golferen har slitt med en skade i hånden og håndleddet de første månedene av sesongen, og fikk ikke sin sesongstart på Symetra Tour før forrige uke. Der ble det til slutt 53. plass i hennes første turnering på nesten et halvt år.

Denne uken er hun i gang igjen i North Carolina, og Mission Health Wellness Classic. Fredag slo hun til med en åpningsrunde på fem under par (67), og gikk dermed rett til toppen av leaderboardet. Førsteplassen deler hun med fem andre spillere.

– Gøy å være under par med en 67-runde. Slo driveren bra igjen i dag, og hadde noen solide slag og putter på back nine, skriver Engzelius på Facebook.

Engzelius startet runden med to tidlige bogeys, og var to over for dagen allerede etter fire hull. De skulle også bli hennes siste, og med imponerende syv birdies på hennes siste 12 hull for dagen, skal hun nå kjempe om karrierens andre seier på Symetra Tour. Engzelius avsluttet fjorårssesongen på Symetra Tour med å ta sin første proffseier i Symetra Tour Championship i Florida.

Engzelius sa til Norsk Golf etter forrige ukes turnering at hun er henrykt over å være tilbake på touren.

– Jeg er utrolig glad for å være tilbake i konkurranser igjen! Gøy også å se at den jobben jeg har lagt ned «uten armer» i vinter gir resultater. Jeg ser virkelig frem til denne sesongen og når en del av det jeg har jobbet med klaffer bør dere se meg på toppen av listene igjen, sier Engzelius.

Leaderboard