19-åringen fra Larvik har denne uken spilt Q-School til PGA Tour Latinoamerica. Halvorsen, som allerede var sikret spill på touren, deltok i kvalifiseringen for treningens skyld. Der viste han at turneringsformen i aller høyeste grad er intakt før den nye sesongen slår i gang.

Med runder på 66, 72, 69 og 71 slag endte han på ti under par og en imponerende 5. plass.

Canadieren David Rose vant på -15.

I tillegg til spill på PGA Tour Latinoamerica, er Halvorsen også sikret syv wild cards på Challenge Tour i Europa i 2016. Han planlegger også å spille Q-School til Web.com Tour, nest øverste nivå i USA, til høsten.

Topp-fem på PGA Tour Latinoamérica får direkteplass til Web.com Tour, mens de fem neste går til finalen av neste års Q-School. PGA Tour Latinoamérica spilles fra mars til starten av juni, og fra september til starten av desember.

Halvorsen flyttet alene til Florida som 16-åring høsten 2013, og ble proff 1. april i fjor. Han blir den andre nordmannen som spiller på PGA Tour Latinoamérica. Vilhelm Bogstrand (Oslo GK) spilte syv turneringer på touren i 2014.

Siden oppstart i 1991, gikk touren under navnet Tour de las Américas. Amerikanske PGA Tour tok turneringsserien under sine vinger i 2012.