20-åringen fra Larvik endte på en sterk 6. plass i Q-School-finalen i Mexico, takket være runder på 69, 68, 74 og 70 slag. Med en totalscore på syv under par endte han syv slag bak vinneren Blake Olson fra USA. 

Topp-fem på PGA Tour Latinoamérica i den kommende sesongen får direkteplass til Web.com Tour – nivået under PGA Tour – mens de fem neste går til finalen av Q-School. PGA Tour Latinoamérica spilles fra februar til starten av sommeren, og fra september til starten av desember.

Halvorsen tilbragte også fjorårssesongen på den latinamerikanske touren. Det endte med tre topp-25-plasseringer og en 100. plass (7818 dollar) sammenlagt på rankingen. Han spilte også fem turneringer på den kanadiske touren. Hans 4611 dollar der holdt til en 97. plass på pengelisten.

Den «vanlige» veien for norske golftalenter har i en årrekke vært grunnskole, etterfulgt av golflinje på idrettsgymnas som Wang eller NTG, før spill på college i USA. Andreas Halvorsen har på sin side gått egne veier. Han flyttet alene til Florida allerede som 16-åring høsten 2013, der han ble fulltidselev ved det anerkjente akademiet Tom Burnett Golf Academy ved Ponte Vedra Beach i Florida, en halvtime syd før berømte TPC Sawgrass. Han rakk å imponere på den amerikanske juniortouren AJGA før han ble proff våren 2015.

Halvorsen er den andre nordmannen som spiller på PGA Tour Latinoamérica. Vilhelm Bogstrand (Oslo GK) spilte syv turneringer på touren i 2014. Siden oppstart i 1991 gikk touren under navnet Tour de las Américas. Amerikanske PGA Tour tok turneringsserien under sine vinger i 2012.