Halvorsen har vært stabiliteten selv i sin fjerde sesong på PGA Tour Latinoamerica. Søndag tok han sin niende topp-20-plasseringer på 13 turneringer i år.

Halvorsen startet sisterunden av Termas de Rio Hondo Invitational på 7.-plass før siste runde, kun tre slag bak toppen av leaderboardet, og med en topplassering kunne han virkelig tenne liv i håpet om opprykk til Korn Ferry Tour (nivået under PGA Tour) neste sesong.

Halvorsen avsluttet uken med en solid 68-runde (-4), men med mange lave scorer fra spillerne rundt ham på leaderboardet også ble han værende på syvendeplass, og avstanden opp til toppen av leaderboardet forble på tre slag.

Alejandro Tosti fra Argentina vant turneringen med 19 under par.

Halvorsen blir værende på 11.-plass på tourens poengliste, seks plasser bak den viktige femteplassen som gir opprykk til Korn Ferry Tour i 2020 (nivået under PGA-touren), men med bare tre turneringer igjen av sesongen begynner det å haste for 22-åringen.

Halvorsen har vært nære på seier flere ganger på den søramerikanske PGA-touren, men kommet til kort de gangene han har hatt muligheten. Denne sesongen står han med to pallplasseringer.

Leaderboard