Kristian Krogh Johannessen avsluttet Le Vaudreuil Golf Challenge på best mulig vis. To avsluttende runder på 68 slag gjorde at drammenseren nok en gang kjempet seg inn blant de ti beste.

Knallhard trening

21-åringen har ikke vært fornøyd med spillet denne sesongen, og har jobbet knallhardt for å finne tilbake til den gode svingen.

Driveren er nå tilbake
der vi har sett før

– Det store problemet tidligere har vært at han sjelden har slått fra kortklipt etter utslaget, og da blir golf vanskelig. Driveren er nå tilbake der vi har sett den før, og da er han i posisjon til å slå innspillene nærmere, sier Team Krogh til Norsk Golf etter niendeplassen.

Fortsetter de gode trender er det trolig bare et tidsspørsmål før Krogh Johannessen spiller om plasseringer enda høyere oppe på listene.

– Det som er primærmålet nå er at han klarer å spille på seg selvtillit igjen, for alle i teamet hans, og han selv, vet at han kan hevde seg godt på Challenge Tour. Nå gleder vi oss alle til fortsettelsen.

Kristian Krogh Johannessen sikter seg inn på «kaninhullet». (Foto: Team Krogh)

Kaninkrig

Det vil seg ikke helt for Eirik Tage Johansen for tiden. Selv om han greide cut-en også denne uken, er historiene på Facebook-profilen hans mer spennende lesning enn scorekortet.

– I begynnelsen av uken var temperaturene oppe i 39 grader og de hadde vannet greenene skikkelig. Når turneringen startet så sluttet de å vanne og greenene ble harde. Banen er en bra test, til tider vrien å få innspillene nære. Har vært litt stang ut rundt greenen; tre chipper og et bunkerslag som gikk stang ut, skriver ukens morgenfugl.

Har fått æren av å
åpne golfbanen to
ganger denne uken

For Tage virker ikke helt fornøyd med å måtte pegge opp klokken 07:40, fransk tid.

– Har fått æren av å åpne golfbanen to ganger denne uken. Da møtte jeg kun kaniner og greenkeepere.

Tage Johansen endte til slutt på 60. plass, etter runder på henholdsvis 70, 72, 71 og 76 slag.

Svensk seier

Alexander Björk, som samarbeidet så godt med Espen Kofstad da sistnevnte kvalifiserte seg til OL, vant turneringen med -14, slaget foran engelskmannen Aaron Rai.

Leaderboard Le Vaudreuil Golf Challenge