Fra 13:20 fikk Golf TV-abonnentene se Viktor Hovland starte sin andre runde av Arnold Palmer Invitational sammen med Keegan Bradley og Keith Mitchell. De ble stemt frem av ivrige norske fans på PGA-tourens Twitter-konto torsdag.

 

 

Etter en bogey på åpningshullet gikk Hovland til +3 totalt. Resten av frontnine var solid, med birdier på par 5-hullene, og par på de resterende. Med en backnine som spilles litt enklere enn de første ni, virket det som at det rufsete spillet var bak han.

 

 

Da Hovland gikk av hull 16 med en birdie lå han akkurat innenfor cut-grensen på +1. En meget svak treputt på hull 17, og en misset halvannen meter for par på hull 18 sendte 22-åringen to slag bak cuten, og det var en slagen mann som snakket med Eurosport etter at scorekortet var signert.

 

 

Tøffe spilleforhold ble redningen

Timene gikk, vinden tok seg opp, greenene ble hardere, og Hovland kunne se at det stadig ble mer sannsynlig at han allikevel får lønn denne uka. Et drøyt kvarter før midnatt ble det bekreftet, noe som gjør at Hovland må stille vekkeklokka, og stå opp fryktelig tidlig i morgen.

Tyrell Hatton og Sung Kang leder på -7, ti slag foran Hovland.

Tredjerunden av Arnold Palmer Invitational sendes på Eurosport Norge og Golf TV fra 18:30.

LEADERBOARD