Hjemmehelten Anirban Lahiri stakk av med seieren i Hero Indian Open.

Med syv under par totalt etter fire runder måtte Lahiri ut i omspill med landsmannen S.S.P Chawrasia. Sistnevnte hadde en solid ledelse da én runde gjensto, men en skuffende 76-runde avslutningsvis tvang han altså ut i omspill med Lahiri.

Vinneren selv var overrasket over at han maktet å hente hjem trofeet:

– Det er utrolig, for før runden trodde jeg egentlig ikke at jeg hadde en sjanse. På de siste ni spilte jeg bare så godt jeg overhodet kunne for å gi meg selv muligheten til å vinne. Vi var vel åtte spillere som kunne gått seirende ut av dette, så jeg føler meg veldig heldig og er naturligvis kjempeglad, sa han til Europeantour.com.

Det ble en svært oppløftende uke for 23 år gamle Joakim Lagergren fra Stockholm. Den unge svensken endte på en delt tredjeplass sammen med tre andre spillere, og spilte med det inn drøye 62,000 euro som vil komme godt med i Race to Dubai.

Espen Kofstad var kvalifisert til denne turneringen, men er som kjent ute med skade. Losby-spilleren har imidlertid uttalt at han ikke ville spilt denne turneringen uansett, da han ikke trivdes særlig godt i India ved tidligere anledninger.

RESULTATER