Jason Dufner (40) så ut til å være utilnærmelig i the Memorial. På de to åpningsrundene gikk han to runder på 65 slag, og sikret seg et forsprang på resten av feltet som det syntes umulig å miste.

Kjempesprekk

På dag tre sprakk han totalt – med en 77-runde.

Jeg er fortsatt med

– Jeg er fortsatt med, sa han knapt hørbart til pgatour.com etter runden. Det virket ikke som om han trodde på utsagnet selv.

Han brukte ettermiddagen sammen med gode venner. Han slo baller på rangen, og spiste middag med Justin Thomas, Rickie Fowler og Jordan Spieth.

Comeback

For dramaet var ikke over. Berg-og-dalbane-uka til Dufner hadde bare såvidt begynt. Og toppen var enda ikke nådd.

Tiden sammen med flere av sine største konkurrenter skulle vise seg å være den reneste vidundermedisin.

– Det var bra for meg å være rundt gutta der, de er entusiastiske. De er lidenskapelige, og de jobber hardt. De VIL spille bra golf. De er sultne, og ønsker å vinne turneringer, sier Dufner.

Jeg har alltid vært
en fighter

Fighter

På søndag slo han tilbake, gikk en strålende runde på 68 slag, og vant til slutt tre slag foran Rickie Fowler. To ganger fulgte han opp bogey med birdie på det neste hullet.

– Jeg har alltid vært en fighter, spesielt siden jeg ble profesjonell. For det har ikke vært lett for meg. Det har vært mye motgang og mange nedturer. Det tok meg nesten ti år fra jeg var ferdig på college til jeg kom med på PGA Touren. 

Og dermed var Dufner tilbake på topp igjen.

Leaderboard The Memorial