Det var knyttet store forventninger til denne golfhelgen, hvor vi har to nordmenn i samme gruppe. Der Hovland har vært kjent for stabilitet, har Ventura vært litt enten eller, og hatt noen ordentlige lave runder i seg.

På fredagen var det duket for et lite rollebytte, da Hovland leverte et noe mer fargerikt scorekort enn collegekameraten. Det endte med syv birdier, fire bogeys og syv par for Oslo-gutten, mens halvt meksikanske Ventura hadde fire birdier, to bogeys og 12 par.

Det holder til foreløpig delt 31. plass på Hovland og delt 44. plass på Ventura. I følge PGA Tour på Twitter skal de 65 beste få spille dobbel runde på søndag.

 

 

Syv slag bak teten

Koreansk-fødte Danny Lee, som nå representerer New Zealand, åpnet i forrykende tempo fredag morgen. Lee gikk de første 13 hullene hele 10 under par, og det ble naturligvis snakket om en 59-runde. De siste fem gikk han dessverre én over par, men det holder til -9 og en foreløpig ledelse.

 

 

Comeback for Chris Kirk

Chris Kirk har hatt et tøft halvår, preget av alkoholmisbruk og angst. Denne uken gjør han comeback på PGA-touren, og fullførte førsterunden på én under par.

 

 

På lørdag kan dere følge med på runde to med norske kommentarer på Golf TV og Eurosport Norge fra klokken 19:00. Våre to norske stjerner slår ut til runde to 14:20.