Denne uken har verdens gjeveste tour forflyttet seg til Fort Worth, Texas, en by de fleste golffans forbinder med legenden Ben Hogan. 

Turneringen på Colonial Country Club er en av de mest tradisjonsrike turneringene på PGA Tour´en, og ble vunnet av Hogan hele fem ganger mellom 1946 og 1959.

I årets utgave av Crowne Plaza Invitational har det handlet om Kevin Na, som har sikret seg en ledelse på to slag etter halvspilt turnering. Na er 10 under par totalt, og en glovarm putter skal ha mye av æren for at han troner alene på toppen av resultatlisten.

– Det var gøy på banen i dag, og mitt eneste mål er å fortsette å ha det gøy. Putteren har fungert veldig bra, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sa han til The Golf Channel etter runden.

Nærmeste utfordrer er Ian Poulter, som er åtte under etter to runder. Sammen med Rickie Fowler ble Poulter nylig stemt frem til «tourens mest oppskrytte spiller» av sine kolleger, men i likhet med Fowler ser han altså ut til å stilne kritikerne med sitt solide spill.

Jordan Spieth, som nettopp har kjøpt seg hus i nærliggende Dallas, kan til forandring sove i egen seng denne uken. Den unge texaneren så ut til å trives godt i hjemlige trakter, og startet turneringen forrykende med en 64-runde torsdag. På fredagens runde endte han imidlertid tre over par, og med -3 totalt ligger han på en foreløpig 15. plass.

Tittelforsvarer Adam Scott ligger på en delt 25. plass, åtte slag bak Kevin Na.

LEADERBOARD