I herreklassen slo Miklagard Golfs Carl Didrik M. Fosaas til med en knusende overlegen seier etter runder på 65, 66 og 67 slag og en totalscore på imponerende 18 under par. Han rakk å gjøre 18 birdies og en eagle på 54 hull og vant soleklart med syv slag over nærmeste utfordrer, Tomas Helgø fra Stavanger GK. Bård Skogen (Haugaland GK) fulgte ytterligere et slag bak på 3.-plass.

Fosaas sin beste plassering i Norgescup-sammenheng før denne uken var en 9.-plass.

Også i dameklassen kunne Anna Cathrine Krekling (Oslo GK) juble for sin første seier i Norgescup. Hun leverte runder på 74, 72 og 68 slag, og ble med det feltets eneste spiller under par sammenlagt (-2). Krekling startet søndagens avslutningsrunde på 8.-plass, tre slag bak lederen Thea Bjerkelo (Sola GK), men klatret forbi med fem birdies og kun én bogey på avslutningsrunden.

Bjerkelo delte andreplassen på par sammen med fjorårets sammenlagtvinner av Garmin Norgescup, Tina Mazarino fra Kjekstad GK.

Neste turnering på Garmin Norgescup-programmet skulle i utgangspunktet være på Bjaavann GK i slutten av mai, men turneringen er avlyst fordi banen ikke rekker å bli klar i tide etter den lange vinteren. Neste turnering på planen er dermed på Gamle Fredrikstad GK 9. og 10. juni.

Resultater damer

Resultater herrer