Krogh (Drammen GK) startet lørdagens tredje og avsluttende runde av Lumine Hills Open utenfor Barcelona i delt ledelse med svenske Ludwig Nordeklint, men festet grepet om seieren med en knallsterk start på runden. Med fire birdies på rappen fra hull 5 skaffet han seg en liten luke på toppen, og derfra så han seg aldri tilbake.

Da dagen var omme, stod det fem birdies, kun én bogey og tolv par på scorekortet, og med en totalscore på 16 under par vant han til slutt med to slag over Noreklint.

Dette var tredje gang på tre uker at Krogh har spilt i lederballen på avslutningsrundene. De to andre gangene måtte han ta til takke med femteplass og fjerdeplass. Nå kunne han omsider juble for karrierens tredje Nordic League-seier – og hans første siden 2015.

Etter et par tunge sesonger på Challenge Tour klarte Kristian Krogh Johannessen (Drammen GK) å finne tilbake til formen i fjor høst. Noen endringer i treningsrutinene førte ham tilbake på rett spor, og med den økende  selvtilliten begynte også resultatene å komme.

I høstens Q-School-kvalifisering stod han i fare for å rykke tilbake til Nordic League for første gang siden 2015, men med kniven på strupen klarte han å fornye arbeidstillatelsen på Challenge Tour for 2018.

Der er imidlertid sesongstart fortsatt tre uker unna, og Krogh har brukt de siste ukene på å holde turneringsformen ved like i Nordic Leagues Winter Series-turneringer i Spania. De har gitt ham bekreftelsen på at turneringsformen fortsatt i aller høyeste grad er inntakt. 

På de fire turneringene han har spilt, har han også rukket å spille inn nesten 150 000 kroner. Det kommer til å komme godt med i en sesong hvor det blir reiser over store deler av Europa, Asia og Afrika.

Elias Bertheussen (Trondheim GK) og Aksel K. Olsen (Stavanger GK), som nylig tok karrierens første Nordic League seier, ble de nest beste norske spillerne på delt 16.-plass, fire under par. Kevin Andre Wright (Miklagard Golf) delte 42.-plassen på tre over par.

Nå venter en nesten to måneder lang turneringspause før Nordic League-sesongen slår i gang igjen hjemme i Skandinavia. Neste turnering blir Bravo Tours Open fra 25. til 27. april.

Resultater Lumine Hills Open