Den 20 år gamle Drammen-spilleren er inne i sin første sesong som proff, og  har virkelig levert varene så langt. For kun noen uker siden vant han Holtsmark Open på Nordea Tour, og rykket med det opp til femteplass på Nordic League-rankingen.

Takket være en forrykende finalerunde gikk han helt til topps også i K-Supermarket Kamppi Open. Med 66 slag lørdag kom han seg nemlig ned til -8 totalt, og vant dermed turneringen med to slags margin på en kvartett bestående av svensker og finner. 

I skrivende stund er ikke rankinglisten oppdatert, men Krogh forventes å forsterke sin posisjon i kampen om Challenge-spill betraktelig. De fem beste spillerne på Nordic League ved sesongslutt er klare for Challenge Tour i 2016, og nå er han utvilsomt på god vei til å sikre seg en av disse plassene.

Dette er intet mindre enn imponerende av det unge stjerneskuddet, som har vært blant de mest spennende navnene i norsk herregolf i en årrekke allerede.

Eirik Tage Johansen var på andreplass på NL-rankingen før ukens turnering i Finland, men klarte ikke å holde følge med Krogh denne gangen. Med +6 totalt endte han på en delt 26. plass, men holder likevel koken i kamp om Challenge-plass.

I årets sesong er Elias Bertheussen eneste nordmann med full kategori på Challenge Tour. Trønderen kvalifiserte seg gjennom Nordic League i fjor, men har slitt med å få det til å stemme i år. Dersom han skulle lykkes i å beholde sin plass, ser det altså ut at til at han kan få selskap av to nordmenn neste år.

Fullstendige resultater fra Finland finner du her.