Foreløpig er det ingen spillere i noen av de fire feltene som er under par. I guttenes U19-klasse åpnet Jarand Ekeland Arnøy (Fana GK) med en runde på en under par, og fulgte opp med en runde på en over par på ettermiddagen.

Med +1 sammenlagt tar han med seg en ledelse på to slag over Oslo GKs Jarle Kaldestad Volden før søndagens sisterunde. Kevin Andre Wright (Drammen GK) og Ole Martin Davanger (Haga GK) deler tredjeplassen på tre over par.

I jentenes eldste aldersklasse har også lederen en luke på to slag før avslutningsrunden. Sandra Nordaas ligger to over par etter runder på 70 og 76 slag. Karoline Lund (Losby) holder andreplassen alene, etterfulgt av Celine D. Karlung (Oslo GK) ytterlige to slag bak.

I guttenes U15-klasse leder Haugalands Bård Skogen med ett slag over Halvor Gressum Pettersen (Borregaard GK). Blant jentene ligger det an til en overlegen seier for Vestfold-jenta Madelene Stavnar, som med sine to over par har hele ni slag ned til Franziska Sliper (Sola GK) på andreplass. 

Leaderboards