Det svenske golfpublikummet fikk valuta for pengene på PGA of Sweden National da Alex Noren sørget for at pokalen forble i Sverige.

Noren spilte fantastisk hele helgen, og mot slutten av finalerunden var det ingen tvil om hvem som skulle stikke av med seieren.

Den 32 år gamle svensken har vært plaget med skader, og spilte nesten ikke turneringer i fjorårssesongen. Comebacket i årets sesong var allerede en suksess, men med seieren i Nordea Masters har Noren virkelig slått tilbake etter en tøff periode.

Dette var andre gang han gikk til topps i Sveriges aller største golfturnering, og det var en rørt seierherre som pratet med media etter runden.

– Det er veldig, veldig tilfredsstillende. Forholdene har vært ekstremt krevende de to siste dagene, så det var deilig å håndtere det såpass bra som jeg gjorde, sa han i seiersintervjuet.

Turneringen i Malmö ble en enorm suksess sett med svenske øyne. Fire svensker endte blant de seks beste, og hele 20 av hjemmespillerne klarte cutten.

Det 18 år gamle supertalentet Marcus Kinhult ledet turneringen etter to runder, men klarte ikke å følge opp sitt gode spill i helgen. Det unge stjerneskuddet endte til slutt på en delt 33. plass, én under par totalt.

LEADERBOARD