Denne uken samler noen av verdens beste amatører seg på Whispering Pines Golf Club i Texas. 20 nasjoner fra seks kontinenter er representert, og hver nasjon har plukket ut to amatører på damesiden og sine to på herresiden.

Med en samlet score på 14 under par i bestball, sørget Kristoffer Reitan, Viktor Hovland, Sandra Nordaas og Renate Hjelle Grimstad for at det var rødt, hvitt og blått som prydet toppen av leaderboardet.

Tirsdag falt de dessverre tilbake igjen. På en dag der feltet scoret lavt, maktet det norske laget bare å gå på par – 14 slag dårligere enn åpningsrunden. Med -14 sammenlagt har Norge plutselig 11 slag opp til lederne USA og Mexio, og syv slag opp til den siste medaljeplassen.

Hovland og Reitan gikk en under par, og falt fra ledelse til delt 6. plass i herrenes konkurranse. De ligger 10 under par, åtte bak lederne USA og to slag utenfor pallplass.

Grimstad og Nordaas gikk på sin side + 1, og falt fra 7.- til 14. plass i damenes konkurranse. Med -4 har de ni slag opp til lederne Mexico.

Leaderboard